Ulei de amestec sintetic Divinol Germania 1 litru

60,00 lei
cu TVA

Ulei de amestec 2 timpi sintetic Divinol 1 litru - Uleiul de motor sintetic in doi timpi Divinol este de cea mai noua generatie, cu stabilizator integrat de combustibil. Datorita unui pachet original de aditivi se obtine un amestec optim si uniform al uleiului cu carburantul.

Acest ulei de motor de inalta clasa contine aditivi de inhibare a coroziunii si de curatare si poate fi utilizat pentru lubrifiere combinata sau separata pentru motoarele in doi timpi de toate tipurile, cu racire pe aer si apa. Amestecul de combustibil este garantat datorita emulgatorilor.  

Beneficiile uleiului semisintetic Divinol: previne imbatranirea amestecului de combustibil; permite o pornire rapida si usoara a motorului; asigura protectie impotriva coroziunii; pastreaza curat sistemul de combustibil; asigura depozitare fara probleme in perioada iernii pentru masinile cu ulei de motor in doi timpi.

Divinol poate fi utilizat ca ulei de amestec pentru ungerea motoarelor in doi timpi. Pentru stabilirea raportului de amestec, va rugam sa consultati cerintele producatorului de motor.

 Ambalaj 1 litru.

 

Ambalaj
Cantitate
In stoc

 Caracteristici tehnice ulei Divinol 2T sintetic:

Culoare                     DIN ISO 2049: Rosu

Viscozitate/ 40°C       DIN 51 562: 31,5 mm²/s

Viskosität/100°C        DIN 51 562: 7 mm²/s

Index vascozitate       DIN ISO 2909: 190

Densitate/15°C          DIN 51 757: 0,878 g/cm³

Punct de curgere        DIN ISO 3016:

Punct de ardere (scara Cleveland) / DIN ISO 2592: 80 °C

 

Indici de calitate: API TC; JASO FD; Global GD; ISO-L-EGD

Ulei lant Divinol
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.