• La reducere!
  • -500,00 lei

Stihl RMI 632 - robot de tuns iarba profesional

7.910,00 lei
7.410,00 lei Economiseste 500,00 lei
cu TVA

Robotul de tuns iarba IMow de la Viking este echipat cu un software inteligent avand posibilitatea setarii unui plan dinamic de tăiat iarba, dar şi permitand încărcarea in mod autonom a acumulatorului. Gratie acestor dotari, robotul de tuns iarba MI 632 reuşeşte să întreţină suprafeţe de până la 3000 m² într-un timp scurt, fara a va solicita supravegherea.

Cu ajutorul interfetei detasabile si a meniului intuitiv, dumneavoastră spuneţi când, iar robotul tunde - de exemplu o suprafaţă de 1.000 m² în interval de o săptămână, cu timp de lucru efectiv de 13,5 ore. În cadrul intervalului de timp fixat - aşa-numitul timp activ - utilajul decide singur, dacă să reia procesul de tăiere întrerupt de ex. din cauza ploii, mai târziu.

Tot ce aveti de facut este sa imprejmuiti perimetrul suprafetei de tuns cu firul special din dotarea masinii, sa il conectati la docking-ul cu care vine dotat robotul si sa il programati. MI 632 I isi face apoi singur treaba, rapid si eficient. Cand energia stocata in acumulatorul performant Li-Ion scade, robotul vine singur in docking sa se reincarce. Robotul functioneaza perfect chiar si pe suprafete inclinate de teren, cu panta pana la 35%.

Cantitate
In stoc

 

Livrarea produselor

 

Returnarea produselor

 

Securitatea datelor

Date tehnice Stihl RMI 632

Tip acumulator Li-Ion

Timp de lucru min     90

Înălţime de tăiere (15 paşi) mm       20-60

Lățime de tăiere cm 28

Greutate kg                   14

Utilaj (L/l/î) cm               73 x 54 x 27

Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 48

Factor de incertitudine dB(A)                  3

RMI 632

Fisa tehnica

Tip motorizare
Acumulatori Li-Ion
Tip folosire
Profesional
Garantie
24 luni persoane fizice/ 12 luni persoane juridice
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.